Matematik

Beregn ved overslag

04. marts 2013 af Nielsen203 - Niveau: 10. klasse

32,4%af 960kr. skal man ikke sige 32,4*960/100  =311,04   også efter  960-311,04 =648,96

 

er det rigtigt


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2013 af LeonhardEuler

Ja og nej.

Du har allerede i første del af beregningerne, løst opgaven.

 

960 * 32,4 = 311,04

100

 

Men du forsætter med at finde de resterende 67,6% af 960, hvilket er forkert.


Svar #2
04. marts 2013 af Nielsen203

men der står beregn ved oversalg


Brugbart svar (2)

Svar #3
04. marts 2013 af LeonhardEuler

Ved du hvad, efter jeg har læst dine seneste indlæg. Så gider jeg ikke hjælpe dig! Den tone du bruger foran alle de hjælpsomme mennesker, er det samme som at nedgøre dem. Hvis du ikke kan opføre dig ordentligt, så gå væk. Du skal ikke skrive ordene ''fuck'' og ''lort'' her.

Desuden kan du ikke forvente at vi ordner alle dine lektier her.

Jeg vil råde dig til at skrive en undskyldning.

 


Skriv et svar til: Beregn ved overslag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.