Kemi

buesekunder (″) er altså gåseøjne, men hvad betyder bare en '

18. marts 2013 af Metteaugustin (Slettet) - Niveau: B-niveau

buesekunder (″) har symbolet som nærmest bare er gåseøjne, men når der bare står ' hvad betyder det så. når vi snakker parallakser osv.


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. marts 2013 af Andersen11 (Slettet)

1' betyder 1 bueminut, mens 1" betyder 1 buesekund. En vinkel på 1º deles i 60', der hver igen deles i 60". Altså

1º = 60' = 3600"

1' = 60"

Opgaven sorterer under matematik snarere end kemi.


Svar #2
18. marts 2013 af Metteaugustin (Slettet)

mange tak for en god forklaring


Skriv et svar til: buesekunder (″) er altså gåseøjne, men hvad betyder bare en '

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.