Matematik

Konstanter

09. april 2013 af dvblg (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har lidt problemer med dennne opgave: 

 

Kugler med samme form og vægt kommes i dåse. Den samlede vægt af dåse og kugler er en funktion af antallet af kugler i dåsen givet ved f(x)=10x+200, hvor f(x) er den samlede vægt, og x er antallet af kugler i dåsen.

Gør rede for, hvad konstanterne i forskriften for f fortæller om dåsen og kuglerne

 

Håber der er nogle der kan hjælpe! :)

 


Brugbart svar (1)

Svar #1
09. april 2013 af peter lind

Find hvor meget dåsen vejer

find hvor meget vægten stiger hvis du kommer en ekstra kugle i dåsen


Brugbart svar (1)

Svar #2
09. april 2013 af Stats

f(x)=samlede vægt

10·x=?         Hint, Der står at x er antallet af kugler

200=?

byd ind

- - -

Mvh Dennis Svensson


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2013 af 123434 (Slettet)

Følger lige med.

 


Skriv et svar til: Konstanter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.