Matematik

Hvor længe har han levet længere?

17. maj 2013 af Krissirissi (Slettet)
Hvis en person er 24 år og en anden er 20 år har personen der er 24 år så ikke levet (24-20) / 24 * 100 = 16,66 % længere end personen på 20 år?

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. maj 2013 af c_aastrup

Nej

Den på 20 har levet 16,67% kortere end den på 24

Den på 24 har levet  20% længere end den på 20

(Udregningen er (24-20) / 20 * 100% = 20%)


Svar #2
18. maj 2013 af Krissirissi (Slettet)

Når du siger "længere end  personen på 20 år".,så er det den person. der skal regnes i forhold til, og dermed den person. der skal i nævneren.

Man kan næsten sige at "end" eller "i forhold til" er brøkstregen

Altså:

(24-20) / 20 * 100 % = 20 %


Skriv et svar til: Hvor længe har han levet længere?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.