Kemi

Hvorn laver man mol/L til mg

02. juni 2013 af moejojojo (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvorn laver man 0,341 mol/L til mg 


Svar #1
02. juni 2013 af moejojojo (Slettet)

HJÆÆÆLPPP ???


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. juni 2013 af mathon

 

           m / V = (n•M) / V = (n/V) • M = c • M


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. juni 2013 af lasols (Slettet)

det kan man ikke !!!! mg er en masseenhed mol/l er en koncentrationsenhed disse har en sammenhæng som mathon skriver der er relateret til volumet, jeg tror du mener mg/L som også er en kon entrationsenhed og disse kan omregnes som Mathon skriver i svar 2


Skriv et svar til: Hvorn laver man mol/L til mg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.