Matematik

HJÆLP meget vigtigt!!!!!

21. august 2013 af Hejmeddig3213 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Jeg skal forkorte nogle regneudtrykker, jeg beder virkelig meget om hjælp. Jeg kan ikke finde ud af det. Her er regneudtrykkerne: A) x + x + x =   B) 12s - 2s + 13s =   C) 4x + 12x - 20x =  D) 3x + x + 2x =     E) 27a - 4a + 3b - b =     F) x - 2x =     G) 23x + 17x - 2x + x-13x =  


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. august 2013 af Eksperimentalfysikeren

Du skal betragte bogstaverne som om det var æbler, pærer eller noget helt tredie. F. eks. B) 12 æbler - 2 æbler + 13 æbler. Hvis der skal stå 1 foran et bogstav, skriver ma det ikke, så det skal du bare sætte ind selv.

 


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. august 2013 af SuneChr

Samme fremgangsmåde som   L I N K


Svar #3
21. august 2013 af Hejmeddig3213 (Slettet)

Forstår det ikke helt. Kan du ikke prøve at regne en af regnestykkerne ud, så kan jeg lige se :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. august 2013 af Dulugtergrimt (Slettet)

Du skal lægge tallene sammen, efterfulgt af det bogstav der står i stykket. Der, hvor der kun står et bogstav, står der et usynligt '1' foran. Eksempelvis er x+x+x = 1x+1x+1x = 3x. Prøv selv nu.

Svar #5
21. august 2013 af Hejmeddig3213 (Slettet)

Jaja men det jeg ikke ved er hvordan jeg skal skrive det op..


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. august 2013 af 123434 (Slettet)

Det er lidt lige som at regne med tal

B) 12s - 2s + 13s=23s

 


Skriv et svar til: HJÆLP meget vigtigt!!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.