Matematik

Eksponentiel udvikling, vækstrate

02. september 2013 af SajadSabor (Slettet) - Niveau: C-niveau

f(x) = 3 * 0.37x

 

Hvad er vækstraten i % :)?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. september 2013 af jakobrohde (Slettet)

Det er en negativ vækst på 63 %


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. september 2013 af 123434 (Slettet)


 f(x) =b·ax = b·(1 + r)x    

r = a - 1

0,37-1=-63

Altså et fald på 63 procent. 


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling, vækstrate

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.