Matematik

Differentiere u. hjælpemidler

04. september 2013 af hansoggrete (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Hvordan differentierer jeg f(x)=x^3*e^x?

Gerne med forklaring.

På forhånd tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2013 af mathon

differentiation af funktionsprodukt


               (g(x)•h(x)) ' = g '(x)•h(x) + g(x)•h '(x)


Brugbart svar (0)

Svar #2
04. september 2013 af mathon

her

           g(x) = x3          g '(x) = 3x2

           h(x) = ex          h '(x) = ex


Svar #3
04. september 2013 af hansoggrete (Slettet)

Tak, jeg prøver :)


Svar #4
04. september 2013 af hansoggrete (Slettet)

Så f'(x)=3x^2*e^x+x^3*e^x ?


Skriv et svar til: Differentiere u. hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.