Matematik

Sammensatte Funktioner...

17. september 2013 af Jessies (Slettet) - Niveau: B-niveau

2 funktioner har forskrifterne:

f(x)=x^2 og g(x)=3·x-4

opstil en forskrift for den sammensatte funktion

h_1(x)=f(g(x))

håber i kan hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af peter lind

f(g(x)) = (g(x))2  =


Svar #2
17. september 2013 af Jessies (Slettet)

f(g(x)) = (g(x))^2 = (3·x-4)^2 ?? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2013 af peter lind

Ja. Foretag kvadreringen


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja, det er korrekt. Det kan eventuelt ganges ud.


Brugbart svar (0)

Svar #5
18. september 2013 af 123434 (Slettet)

4# (3·x-4)^2 ?? :)

som ved kvadratsætningen?


Brugbart svar (0)

Svar #6
18. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#5

Ja, det er et kvadrat på en toleddet størrelse.


Skriv et svar til: Sammensatte Funktioner...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.