Matematik

Rumfang

17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)
Hjælp!!!!
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se på forholdet mellem to kuglers rumfang som funktion af forholdet mellem kuglernes radier.


Svar #2
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hvordan altså?

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

V1 = (4π/3)·r13

V2 = (4π/3)·r23

Se nu på forholdet V2 / V1 .


Svar #4
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Så det er radiusen?

Svar #5
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hallo??

Brugbart svar (0)

Svar #6
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se på forholdet V2 / V1 mellem de to kuglers rumfang, når r2/r1 = 2, og når r2/r1 = 3 .


Svar #7
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Ved seriøst ikke :(

Svar #8
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hjælp mig?

Brugbart svar (0)

Svar #9
17. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Dan forholdet mellem de to kuglers rumfang

V2 / V1 = (r2/r1)3

og indsæt så de forskellige radiusforhold.


Svar #10
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hvordan??

Svar #11
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Der står a) dobbelt så stor?
Og B) tre gange så stor?

Svar #12
17. september 2013 af Derya2990 (Slettet)

Er det ikke bare noget man skal forklare?

Skriv et svar til: Rumfang

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.