Matematik

morfars tag

25. september 2013 af 2224

Tagets grundflade er en rektangel, der er 8 m bredt og 12 m langt

Beregn arealet af tagets grundflade= l X b = 8 X12 = 96 m2    Der er 3 meter fra grundlinien og op til vinkel  E  Vinkel c er 37 grader og d 37 grader

Beregn vinkel E

tagets endeflader kaldes gavle

beregn arealet af en af gavlene det må være 3 x 8 x 0,5 = 12 m2

beregn længden af linje De  Mangler hjælp nu  kan det passe den er 5 m

de græstørv der skal lægges er kvadratiske med sidelængden 50 cm

hvor mange græstørv skal de bruge for at dække tagets skrå flader HJÆLP og forklar det


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2013 af 123434 (Slettet)

Hvordan er du kommet frem til 105 grader?


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Din notation er meget forvirrende. Du skriver, at E er 3m høj, og man skal så beregne vinkel E?

Uden den tegning, som du selv sidder med, er det vanskeligt at følge med i din upræcise beskrivelse.


Svar #3
25. september 2013 af 2224

so sorry mener at der fra grundlinien er 3 meter op til E så er det hvordan beregner jeg vikel E


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. september 2013 af Andersen11 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. december 2014 af Katjacmikkelsen (Slettet)

Mange tak! Super godt man kan følge med de opgaver man selv har fået for, og man er usikker på at lave :-)


Skriv et svar til: morfars tag

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.