Matematik

Eksponentialt Problem

30. september 2013 af Hessboy (Slettet) - Niveau: B-niveau

heyson


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Du mener sikkert

f(t) = a · 0,98t 

2) Løs ligningen f(t) = 8000 .


Svar #2
30. september 2013 af Hessboy (Slettet)

2# hvordan regner man så ud hvor flot jeg er?


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#2

Løs ligningen

8000 = 12000 · 0,98t , dvs

0,98t = 2/3 

Tag nu log() på hver side og isoler t.


Svar #4
30. september 2013 af Hessboy (Slettet)

Jeg er ikke helt med. Kunne jeg få dig til at forklare mig det som om jeg er 4 år? jeg takker og bukker på forhånd.

pls


Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

#4

Der er da ingen grund til at foregive, at du er en baby på 4 år. Du burde være i stand til at forstå og udføre simple instruktioner skrevet på dansk. Start med at sætte dig ind i de relevante afsnit om logaritmer og eksponentialfunktioner. Man skal bl.a. benytte en regneregel for logaritmer

log(an) = n·log(a)


Brugbart svar (0)

Svar #6
30. september 2013 af Andersen11 (Slettet)

Jeg opdager først nu, at tavlens i #0 belv visket ren inden for de første 10 min.


Skriv et svar til: Eksponentialt Problem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.