Matematik

Eksponentiel udvikling mm

03. oktober 2013 af DanielHN (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke huske noget som helst af dette emne, er der en som vil være så venlig at hjælpe? :)

Vedhæftet fil: Opgaver..PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Hvis du ikke kan huske noget som helst om emnet, er det nok på tide at åbne bogen og få repeteret de relevante afsnit.

a) Benyt de to punkter til at bestemme konstanterne a og b. Det ene punkt giver umidddelbart konstanten b.

b) Benyt udtrykket for fordoblingskonstanten, eller aflæs den af grafen.

c) Løs ligningen f(x) = 15000.

d) Benyt igen udtrykket for fordoblingskonstanten.


Brugbart svar (0)

Svar #2
03. oktober 2013 af mathon

     f(x) = y = b•ax

     log(y) = log(a)•x + log(b)           i enkeltlogaritmisk afbildning.


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2013 af mathon

umiddelbart ses:

                    f(x) = y = 100•ax     gennem  (2,144)

                           144 = 100•a2

             

                     


Svar #4
04. oktober 2013 af DanielHN (Slettet)

Tak for hjælpen folkens :)


Skriv et svar til: Eksponentiel udvikling mm

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.