Matematik

SUM UNIFORM

06. oktober 2013 af KaPeter (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej

PLEASE hjælp mig...

Jeg har (X1;X2) i.i.d.  U (0;theta ) ; theta > 0,

og jeg skal så finde hhv. fordelingen, tætheden samt middelværdi og varians af

T = X1 + X2 med

T = X1 + X2

Z = X1

Jeg går ud fra jeg skal bruge foldningen og så kigge på nogle intervaller, men jeg kan ikke rigtig få det til at passe, så hvis nogen kunne hjæpe ville det være mega rart...

Hilsen

En efterhånden desperat Kasper


Skriv et svar til: SUM UNIFORM

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.