Matematik

En given population

09. oktober 2013 af Paulinepp (Slettet)

Kan nogle hjælpe med denne?

En given population af bakterier bliver fire gange større for hver 10 minutter. Hvis hvert tidsinterval er 10 minutter, dvs. at t = 1 er 10 minutter,  t= 2 er 20 minutter osv. og vi har at N0 = 10 hvad vil antallet af individer være efter 90 minutter?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2013 af Andersen11 (Slettet)

Se svaret i din anden tråd https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=1392607 som gentages her

Forskriften er så

f(t) = N0 · 4t

Hold diskussionen til een af trådene.


Skriv et svar til: En given population

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.