Matematik

Rumfang og overfladareal

24. oktober 2013 af Derya2990 (Slettet)
Hjælp dem begge
Vedhæftet fil: image.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2013 af mathon

                      V = (4π/3) • r3

                            Ov = 4π • r2


Svar #2
24. oktober 2013 af Derya2990 (Slettet)

Dem begge?

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2013 af hesch (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #4
24. oktober 2013 af mathon

                    Vkegle = (π/3) • h • r

                    Akeglefalde = π • r • s  =  π • r • √(h2+r2)

                    Acir =            π • r2
                    
sum      =      π • r •(√(h2+r2) + r)
 


Svar #5
24. oktober 2013 af Derya2990 (Slettet)

Taaak:)

Svar #6
24. oktober 2013 af Derya2990 (Slettet)

Hjælp til f

Skriv et svar til: Rumfang og overfladareal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.