Kemi

Lav standartblanding

18. november 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Alle,

Hvordan laver jeg standartblandingerne for de kemikalier, som indgår i oversigten? :) Kan man andvende formlen c_start*V_start=c_slut(det, som står i opgaven)*V_slut(den ønskede "beholders" størrelse), hvor V_start isoleres - er dette fremgangsmåden? Eller er der en anden metode for kender ikke start koncentrationen, men det står vel på beholderne?!

Har vedhæftede øvelsen, hvor der står, hvilken standartblandinger der skal laves...

På forhånd tak :)


Svar #1
18. november 2013 af Rasmuslarsenjylland (Slettet)

Eftersom, at det er på fastform, så kan man vel bruge, at n=m/M og n=c*V. Hvorved man m/M=c*V, hvor M slåes op i det periodiske system, c er den ønskede koncentration og V er den volume man ønsker at lave... Er dette en korrekt tankegang? :)


Skriv et svar til: Lav standartblanding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.