Matematik

Lidt hjælp ønskes...

10. november 2005 af LA PLAYA (Slettet)
Hej...

En funktion er givet ved:
f(x)=x^2-6x+7
Bestem de stam funktioner til f, hvis grafer har linien med ligningen y = 2x-1 som tangent...

Hvad er fremgangsmåden ved en sådan opgave / hvor dan løser man den ?

På forhånd tak..

LA PLAYA

Svar #1
10. november 2005 af LA PLAYA (Slettet)

hmm... tror faktisk lige jeg fik den løst selv der...

Svar #2
10. november 2005 af LA PLAYA (Slettet)

INGEN HJÆLP BEHØVES LÆNGERE DA JEG SELV HAR LØST DEN....

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2005 af Duffy

Fik du de 2 integralkurvers ligninger til

y = 1/3x^3 - 3x^2 + 7x - 10/3

hhv

y = 1/3x^3 - 3x^2 + 7x + 22/3 ??!!



Duffy


Skriv et svar til: Lidt hjælp ønskes...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.