Matematik

Skæring mellem vektorfunktioner

05. december 2013 af bananman (Slettet)

Hej 

Hvordan bestemmer jeg skæringspunktet mellem to vektorfunktioner? Jeg ved jeg skal sætte dem lig med hinanden, men det giver forkert resultat.

x=-204t+17

y=432t^2-72t+3

x=70t+2

y=140t^2


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. december 2013 af PeterValberg

Er du sikker på de ligninger, for det ser ikke umiddelbart ud til, at der findes
en værdi for t, så de to funktioner er lig med hinanden. 

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
05. december 2013 af bananman (Slettet)

Ja, de er taget fra opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. december 2013 af PeterValberg

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Skriv et svar til: Skæring mellem vektorfunktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.