Matematik
cirkel
12. november 2005 af
La Tigresse (Slettet)
Kære alle
Omskriv til cirkelens ligning:
x^2 + 18x + y^2 - 6y + 65 = 0
(x+9)^2 + (y-3)^2 + 65 = 81 + 9
(x+9)^2 + (y-3)^2 = 25
Centrum (-9, 3) Radius = 5
Er det ikke rigtigt? Vil lige have det tjekket inden jeg går videre med opgaven.
Mange tak!
Omskriv til cirkelens ligning:
x^2 + 18x + y^2 - 6y + 65 = 0
(x+9)^2 + (y-3)^2 + 65 = 81 + 9
(x+9)^2 + (y-3)^2 = 25
Centrum (-9, 3) Radius = 5
Er det ikke rigtigt? Vil lige have det tjekket inden jeg går videre med opgaven.
Mange tak!
Skriv et svar til: cirkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
