Matematik

Polynomier af 0 grad?

09. december 2013 af Math0n (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Nu føler jeg at jeg har gjort alt hvad jeg kunne gøre, og synes nu at det er på tide jeg spørg nogle kloge mennesker. Jeg har denne opgave, hvor jeg skal karakterisere et Polynomier af 0 grad og har igen idé om hvad det er.

Så hvis der er en der vil være så venlig at forklare mig hvad det er, ville det redde min dag :)

Tak :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2013 af Skoleglad001 (Slettet)

nulte grad betyder at x er opløftet i 0, men d a x0=1 gælder at polynomiet af nulte grad som kan skrives på formen

y=x0+b

altid blot er en vandret streg. denne har så uendlig mange skæringer med x-aksen svarende til at y=0, eller også har den ingen skæringer.


Svar #2
09. december 2013 af Math0n (Slettet)

Tusind tak !

Det hjalp virkeligt meget :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. december 2013 af peter lind

x0 = 1 for x>0  Funktionen bliver en konstant.


Brugbart svar (0)

Svar #4
09. december 2013 af Andersen11 (Slettet)

#1

Et polynomium af 0'te grad har formen

f(x) = b·x0 = b


Skriv et svar til: Polynomier af 0 grad?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.