Matematik
eksponentiel udvikling
16. november 2005 af
john2005 (Slettet)
Hjælp søges
f er en eksponentiel udvikling, og der oplyses:
f(x+2)=0,81*f(x) og f(3)=2,37
Bestem en regneforskrift for f
f er en eksponentiel udvikling, og der oplyses:
f(x+2)=0,81*f(x) og f(3)=2,37
Bestem en regneforskrift for f
Svar #1
17. november 2005 af sigmund (Slettet)
Sæt de oplyste koordinater ind i forskriften for udviklingen, og bestem derved koefficienterne.
Skriv et svar til: eksponentiel udvikling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
