Matematik

Sammenhængen mellem $ og CNY

19. januar 2014 af Chri920v (Slettet) - Niveau: 8. klasse
Jeg sidder med en opgave side der hedder 2. Skoletasker på internettet
Jeg sidder fast i opgave 2.3 er der nogle der kan hjælpe mig?
Opgaven lyder
Indtegn på millimeterpapir dennrette linje der viser sammenhængen mellem $ og CNY

100$=540 kr.
100$=700CNY

Brugbart svar (0)

Svar #1
15. januar 2018 af ceciliemuzen (Slettet)

ja det kunne jeg gode vide 


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. januar 2018 af Anders521

Formentlig skal der stå

100$=540CNY.
100$=700CNY  

Start med tegne et koordinatsystem og angive x- og y-aksen som hvv. $ og CNY     


Skriv et svar til: Sammenhængen mellem $ og CNY

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.