Matematik

Eksponentiel funktion uden hjælpemidler

05. februar 2014 af JoseKofoed (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg skal løse den opgave som ses på billede, men uden hjælpemidler, og det ville være dejligt hvis nogen kunne hjælpe :)

Vedhæftet fil: s.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. februar 2014 af Andersen11 (Slettet)

Hvis T2 er fordoblingkonstanten for den eksponentielle funktion f(x) = b · ax , gælder der, at

f(x + T2) = 2 · f(x) .

Bemærk, at fordoblingskonstanten her er T2 = 3.

Beregn så f(3) = f(0+3) = f(0+T2) , og f(6) = f(3 + 3) = f(3 + T2)

Overvej, hvor mange gange 7 skal fordobles for at give resultatet 56.


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. februar 2014 af peter lind

Med en fordoblingskonstant på 3 er den eksponentielle funktion f(x) = b*2x. Indsæt x = 0 for at finde b


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion uden hjælpemidler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.