Matematik

RUMFANG hvor mange liter af fryserens rumfang kan ikke bruges

22. februar 2014 af lp4654 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

SE VEDHÆFTEDE BILAG DET ER OPGAVE 12C JEG HAR BRUG FOR HJÆLP TIL 

Vedhæftet fil: Mappe1.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. februar 2014 af mathon

Opgaven lettes meget, hvis du omregner alle længdemål til dm, så rumfangene bliver i dm3, som er det samme som liter.

a)
        dybfryserens rumfang:   h • l • b = (9 dm) • (15 dm) • (6 dm) = 810 dm3 = 810 L

b)
         To rum:
        storrummets rumfang:   (10 dm) • (7 dm) • (4 dm) = 280 dm3 = 280 L
        lillerummets rumfang:    (2,8 dm) • (4 dm) • (4 dm) = 44,8 dm3 = 44,8 L

c)
        ikke-frost-rumfang:        (810 L) - (280 L) - (44,8 L) = 485,2 L


Brugbart svar (0)

Svar #2
22. februar 2014 af Krabasken (Slettet)

c) 810 - 280 - 44,8 = 515,2 l

;-)


Skriv et svar til: RUMFANG hvor mange liter af fryserens rumfang kan ikke bruges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.