Matematik

problemer med stamfunktion

08. januar 2006 af Watergate (Slettet)
Jeg skal bestemme stamfunktionen for denne ligning

f(x) = -x^3+3x^2-2x+1

er stamfunktionen til denne ikke

F(x) = -1/4x^4+x^3-x^2+x

Er det rigtigt???

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2006 af Duffy

Hvis f(x) = -x^3+3x^2-2x+1

er EN stamfunktionen til denne

F(x) = -1/4x^4+x^3-x^2+x .


Samtlige stamfunktioner er

F(x) = -1/4x^4 + x^3 - x^2 + x + k

, k E R .


Duffy

Skriv et svar til: problemer med stamfunktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.