Matematik

En som er god til math??

08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)
Er der en som er god til math???

Svar #1
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

har nemlig problemer med noget! Nogen som kan hjælpe???

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2006 af Madsst (Slettet)

skriv dit problem...

Svar #3
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

har du mail`? [email protected]??

Svar #4
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

har tilføjet dig Mads!

Svar #5
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

andre som kan hjælpe??

Brugbart svar (0)

Svar #6
08. januar 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#5:
For pokker da! Skriv dog dit problem i stedet, så vi kan hjælpe dig.

Svar #7
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?id=25241

Her er den! Nogen som vil rette den



1,1 = Det samlede indbyggertal er : 49359 + 36843 + 54137 = 140339

1,2 = Cirkel diagramet Fredericia 26 % Vejle 35 % Kolding 39 %

1,3 = Kolding = pi * 2,3 ^2 = 16,61902514 * 3250 = 540118,8317
= Fredericia = pi * 1,9 ^ 2 = 11,34114948 *3250 = 3685,73851

1,4 = kvadratrod(49356 indb. / 3250 indb. / pi ) 2,198636133 Tegn cirkeln radisu skal være 2,2

1,5 = Fredericias 5,4 + 5,9 = 11,3 / 100 = 0,113 * 36843 = 4163,259
Vejles 5,4 + 6,0 11,4 / 100 0,114 * 49359 = 5626,926

Svar #8
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

6# har gjort!

Svar #9
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

nogen som vil hjælpe !?

Brugbart svar (0)

Svar #10
08. januar 2006 af sigmund (Slettet)

Hvis du får ændret placeringen af kommaerne i resultaterne fra 1,3, og aflæst korrekt for Vejle i 1,5, er det hele korrekt.

Svar #11
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

hvad mener du sigmund??

Svar #12
08. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

hvor skal jeg ændre kommaen i 1.3 ?? og 1,5 ??

Brugbart svar (0)

Svar #13
08. januar 2006 af sigmund (Slettet)

1.3:

Her skriver du resultatet 540118,... for Kolding, men det rigtige resultat er 54011,... For Fredericia skriver du 3685,7..., men det rigtige resultat er 36857,...

1.5: Her skriver du 5,4 + 6,0 for Vejle, men jeg ville sige 5,3 + 6,7 (evt. 5,4 + 6,7).

Generelt bør du dog i dette tilfælde runde alle tal, der ikke er procenter, til hele tal, da det ikke giver mening at tale om fx. 54118,8 mennesker -- medmindre der er tale om gennemsnit.


Svar #14
09. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

http://peecee.dk/index.php?id=25319

opgave 2

2,1 -----> http://peecee.dk/index.php?id=25320
fra august 32 - 8 feb år 2006

2,2 = hun er færdig i okt. 2007

2,3 = Alder ved uddannelsens start uge 34 2009: 17+5år = 22 år gammel

2,4 = Alder efter social og sundhedshjælper-forløbet: 22+1,4166=23,4166 år gammel
Alder efter social- og sundhedsassistent-forløbet: 23,4166+1,66= 25,0766 år gammel


rigtigt??

Svar #15
09. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

nogen som vil rette mange tak!

Svar #16
09. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

rigtig eller forkert?

Svar #17
09. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

??

Svar #18
10. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

hjælp danke

Svar #19
10. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

??

Svar #20
10. januar 2006 af Mathias N (Slettet)

Nogen som vil hjælpe PLZ!

Forrige 1 2 3 4 Næste

Der er 78 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.