Kemi
Hjælp søges!
30. januar 2006 af
BaggerTheMan (Slettet)
Jeg skal aflevere en kemi aflevering over opgave 3 i studenter eksamens opgaver i august 2000, men hvis der er nogen der kan hjælpe mig lidt ville det være dejligt, da jeg slet ikke har nogen ide:
Opgaven lyder:
i en 100 mL målekolbe opløses 2,00 g anilin vand, der fyldes med vand til mærket, altså er volumet 100 ml, jeg skal nu finde koncentrationen, men kan virkelig ikke lige huske hvordan det er jeg finder den? argh help...
Opgaven lyder:
i en 100 mL målekolbe opløses 2,00 g anilin vand, der fyldes med vand til mærket, altså er volumet 100 ml, jeg skal nu finde koncentrationen, men kan virkelig ikke lige huske hvordan det er jeg finder den? argh help...
Svar #1
31. januar 2006 af Larsendrengen (Slettet)
Find molvægten af anilin, regn så ud hvor mange mol du har.
Derefter er svaret sådan givet.
c = n/V = m/(MV).
Det står godt nok lidt sløjt til hvis du har problemer med en opgave af denne kaliber.
Derefter er svaret sådan givet.
c = n/V = m/(MV).
Det står godt nok lidt sløjt til hvis du har problemer med en opgave af denne kaliber.
Svar #2
31. januar 2006 af BaggerTheMan (Slettet)
Ja ja... det var også sådan jeg kom frem til at det var, sad bare lige og kogte lidt over den, da det virkelig ligger langt væk, men tak for det alligevel!
Skriv et svar til: Hjælp søges!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
