Matematik
Sammensat funktion
06. december 2003 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har en figur der viser grafen for en funktion f. Derudover har jeg regneforskriften for funktionen g. Jeg skal så bestemme (f taget på g)(2) og (g taget på f)(3) - hvordan gøres dette? Det er ikke muligt at bestemme en forskrift for f udfra grafen, så er det sagt...
g(2)=5 og grafen går gennem punktet (5,4). Er resultatet så bare 4?
Grafen går gennem punktet (3,0) og g(o)=1. Er resultatet så bare 1?
g(2)=5 og grafen går gennem punktet (5,4). Er resultatet så bare 4?
Grafen går gennem punktet (3,0) og g(o)=1. Er resultatet så bare 1?
Skriv et svar til: Sammensat funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
