Kemi

øvelse gået i stå

20. februar 2006 af kaki (Slettet)
heysa er igan med at lave en rapportog er støttet på følgende spg:bregen substratkoncentartionen.


skal jeg bruger følgende formel C = n * V

er ikk sikker, jeg ved hvad v er men skal først finde n og problemet er at jeg ikk ved massen er. kan det måske være det samme som volumen???

Brugbart svar (0)

Svar #1
20. februar 2006 af IBM (Slettet)

n=cV <=> c=n/V

Kom med flere oplysninger.

Svar #2
20. februar 2006 af kaki (Slettet)

ok jeg skal beregne substratkoncentartionen af H2O2.


og der skal anvendes titrererinsresultater dvs hvor meget volume 2 M kMno4 vi har brugt.


eks. ved 3 min brugte vi 21,8 ml dvs det er vores volume






Svar #3
20. februar 2006 af kaki (Slettet)

skal jeg mon bruge koncentrationn for kMnO4 dvs 2M og gange den med v , så har jeg mit n.


og dernæst n/ 25 ml da jeg har brugt ca 25 ml M h2SO4 til at standse reaktion ????

Svar #4
20. februar 2006 af kaki (Slettet)

????

Skriv et svar til: øvelse gået i stå

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.