Matematik
Gøre rede for noget med en tangent til cirkel
02. marts 2006 af
SloBo (Slettet)
Parabel ligning:
y = -2x^2-2x+5
Gør rede for at, t er tangent til den cirkel der har ligningen:
x^2+y^2+10x-12 = 0
Æhm lidt hjælp er helt lost her :D ?
y = -2x^2-2x+5
Gør rede for at, t er tangent til den cirkel der har ligningen:
x^2+y^2+10x-12 = 0
Æhm lidt hjælp er helt lost her :D ?
Skriv et svar til: Gøre rede for noget med en tangent til cirkel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
