Matematik
problemer med parameter
23. april 2006 af
joakimj (Slettet)
hej jeg kunne godt bruge noget hjælp og en metode til at finde ud af følgende opgave:
I rummet er to linjer l og m givet ve parameterfremstillingerne
l: (x,y,z)=(1,0,2)+t(-1,2,1)
m: (x,y,z)=(-1,1,0)+s(2,2,1)
gør rede for at l og m ikke skærer hinanden
I rummet er to linjer l og m givet ve parameterfremstillingerne
l: (x,y,z)=(1,0,2)+t(-1,2,1)
m: (x,y,z)=(-1,1,0)+s(2,2,1)
gør rede for at l og m ikke skærer hinanden
Skriv et svar til: problemer med parameter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
