Kemi

Spørgsmål i kemi og en lille opg

15. maj 2006 af Jesp (Slettet)
Hvornår er det man skal bruge amfolyt formlen??? Min lærer sagde at det var hvis der var en blandingen af en syre og en base? Kan det passe...

Der en opgave her som jeg brugte formlen for svag stof hvor man åbenbart skulle bruge amfolyt:

For at beregne pH for 0,187 M natriumhydrogensulfit slår jeg op under det stof, men der shverken noget om pKs eller pKs(amf)
Nogle der vil skrive hvilke sider det står i databogen..

Amfolyt formlen er dennne, ikk?:

pH=½(pKs(S)+pKs(amf))

på forhånd tak

Svar #1
15. maj 2006 af Jesp (Slettet)

håber der dukker nogle kemikere op.. jeg skal nemlig til årsprøve snart..

på forhånd mange tak...

Brugbart svar (0)

Svar #2
15. maj 2006 af Quasar (Slettet)

pKs(amf) = pKs(HSO3-)

pKs(syre) = pKs(H2SO3)

Svar #3
15. maj 2006 af Jesp (Slettet)

tak men kan jeg også få det med tekstmæssige ?

er nemlig ikk helt med i det du har skrevet...

Skriv et svar til: Spørgsmål i kemi og en lille opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.