Matematik
Er mat. opg. rigtig?
20. maj 2006 af
3700-Line (Slettet)
Bestem f'(ln3), når f(x)=e^x
får resultatet til e^(ln3)= 3
får resultatet til e^(ln3)= 3
Svar #3
20. maj 2006 af 3700-Line (Slettet)
Hva med denne opg. er den rigtig?
f(x)=x^2+lnx
bestem f'(x)
Får resultat til 2x*1/x
Men min Lommeregner siger det bliver 2x*lnx+x
er det fordi det er en sammensat funktion eller hvad gør jeg galt?
f(x)=x^2+lnx
bestem f'(x)
Får resultat til 2x*1/x
Men min Lommeregner siger det bliver 2x*lnx+x
er det fordi det er en sammensat funktion eller hvad gør jeg galt?
Svar #5
20. maj 2006 af 3700-Line (Slettet)
Opgaven lyder:
En funktion f er givet ved f(x)=x^2*lnx
Bestem f'(x)
En funktion f er givet ved f(x)=x^2*lnx
Bestem f'(x)
Svar #6
20. maj 2006 af Sansnom (Slettet)
f(x)=x^2ln(x)
=>
f'(x) = 2xln(x)+x^2*1/x (produktreglen)
= 2xln(x) + x
=>
f'(x) = 2xln(x)+x^2*1/x (produktreglen)
= 2xln(x) + x
Skriv et svar til: Er mat. opg. rigtig?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
