Matematik

HURTIG HJÆLP... please!!! (Dm(f) er rettet i dette indlæg)

13. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
Hej,jeg har en aflevering for til imorgen, og jeg har nogle problemer med en opgave, håber i kan hjælpe mig...

Opgaven:

Du har givet f(x)=2cosx-1 Dm(f)=[0;4pi]

a) du skal bestemme funktionens differentialkvotient f'(x)

b) Du skal bestemme koordinaterne til de punkter på grafen for f, hvor der er vandret tangent..

vi har løst opgave a) som er = -2sinx

Men vi kan ikke finde ud af opgave b)...

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. januar 2004 af Peterm21 (Slettet)

samme svar som i sidste indlæg!

Svar #2
13. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Jeg kan stadig ikke finde nogle løsninger på den..

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. januar 2004 af Peterm21 (Slettet)

Sæt: -2sinx=0 -->

x= 0 v x=pi v x= 2pi v x=3pi v x=4pi

Brugbart svar (0)

Svar #4
13. januar 2004 af Peterm21 (Slettet)

du kan eventuelt tegne enhedscirklen og på den måde se hvornår sin=0

Skriv et svar til: HURTIG HJÆLP... please!!! (Dm(f) er rettet i dette indlæg)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.