Kemi
Søger hjælp her :D
16. juni 2006 af
M_N (Slettet)
Hejsa..
Ska op til kemi her på onsdag.
Nogle der kan give gode råd til hvordan man bedst kan forbederede sig hjemmefra og hvordan man evt. bedre kan huske de emner man skal læse op til?
Har især svært ved at huske nogle begreber og formler..
Har haft om:
Kemiske blandinger
Kemisk mængdeberegning
Molekyler
Salte
Nogle der har gode noter som jeg evt. må se?
Ska op til kemi her på onsdag.
Nogle der kan give gode råd til hvordan man bedst kan forbederede sig hjemmefra og hvordan man evt. bedre kan huske de emner man skal læse op til?
Har især svært ved at huske nogle begreber og formler..
Har haft om:
Kemiske blandinger
Kemisk mængdeberegning
Molekyler
Salte
Nogle der har gode noter som jeg evt. må se?
Svar #1
16. juni 2006 af Græskar (Slettet)
Ja, det er vist problemet. Mange prøver bare at lære formlerne udenad, og især i mat kan det være et problem at lære beviser udenad. Du behøver slet ikke at huske dem!
Selv synes jeg det er lettere at tænke i enheder. Fx er enheden for stofmængde mol, og masse er gram. Molarmasse er et udtryk for, hvor meget et stof vejer, hvis der er et mol af det. Dvs. molarmasse = masse/mol, M = m/n!
Tænk i enheder, også ved densitet eller koncentration (se på det som et mål for hvor meget stofmængde der er pr. L, dvs. c= n/V).
Det gør det hele meget lettere.
Selv synes jeg det er lettere at tænke i enheder. Fx er enheden for stofmængde mol, og masse er gram. Molarmasse er et udtryk for, hvor meget et stof vejer, hvis der er et mol af det. Dvs. molarmasse = masse/mol, M = m/n!
Tænk i enheder, også ved densitet eller koncentration (se på det som et mål for hvor meget stofmængde der er pr. L, dvs. c= n/V).
Det gør det hele meget lettere.
Svar #2
16. juni 2006 af M_N (Slettet)
Ok.. tak for det. Prøver din metode ad.. Den lyder meget fornuftigt ;)
Evt. andre råd?
Evt. andre råd?
Skriv et svar til: Søger hjælp her :D
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
