Matematik
Differantion af sammensat funktion
22. august 2006 af
miklos (Slettet)
Kan ikke lige huske hvordan man gør udover bruger reglen (f o g)(x)= f'(g(x))* g'(x)...
Så hvis jeg lige kunne få denne regnet ud så jeg kan se hvordan man gør ville det være great... TAK
f(x)= 5.rod af x^3
Så hvis jeg lige kunne få denne regnet ud så jeg kan se hvordan man gør ville det være great... TAK
f(x)= 5.rod af x^3
Svar #1
22. august 2006 af Einsteinium (Slettet)
jammen den er da ikke sammensat.. bare omskriv den vha. potensregler.
Skriv et svar til: Differantion af sammensat funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
