Matematik

Arealfunktion og dens punktmængde

23. august 2006 af Merit-HB (Slettet)
Jeg forbereder mig på at bevise at A'(x) = f(x), og føler mig lige nu ret meget i tvivl, men arbejder hårdt på at få styr på det.

I begyndelsen af kapitelet er der en sætning som beskriver punktmængde i sammenhæng med areal og stamfunktioner, og der er en del jeg ikke forstår

M ={(x,y)I a
hvor de forskellige betydninger er ;


^ = skulle egentligt være et omvendt V så at sige og dette var det bedst lignende tegn jeg kunne finde.

Mit egentlige spørgsmål er hvad mener man med at f(x) er større end eller lig med y

jeg troede at y var f(x) ?

Hvis der er nogle der har nogle guldkorn til beviset for at A(x) er en stamfunktion for f(x) ville jeg meget gerne høre / se dem.

Takker, Hb

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. august 2006 af uksomi (Slettet)

kan du komme ind på messenger?

Svar #2
23. august 2006 af Merit-HB (Slettet)

Jep det kan jeg er det muligt og sende min email via private messages herinde ?

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. august 2006 af uksomi (Slettet)

lim (A(x0+h)-A(x0))/h=f(x0) altså er
h->0
arealfunktionen en stamfunktion til
f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #4
23. august 2006 af uksomi (Slettet)

det gøre ikke noget. Se på definitionen.

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. august 2006 af uksomi (Slettet)

Jeg synes vi skal gennemgå et eksempel i fælleskab. Men så skal du også være på.

Svar #6
24. august 2006 af Merit-HB (Slettet)

Uksomi mange tak for din hjælp for det første !

Jeg blev fanget i noget så kunne først svare igen nu. Jeg vælger og pull en "all-nighter" og så få læst beviset godt igennem og lave en øvelse med det og så er jeg forhåbentlig klar til og fremvise imorn

Godnat ønskes til alle natteravne derude

Skriv et svar til: Arealfunktion og dens punktmængde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.