Matematik

hjælp..videre

29. august 2006 af lith (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med den opg.jeg skal finde stamf.

f(x)=1/kvaderratrod af x +1
F=1/x^1/2 +x
kan ik komme videre??

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. august 2006 af Sansnom (Slettet)

f(x)= 1/kvrod(x) +1
= 1/x^½ +1
= x^(-½) +1

Find F(x) derfra.

Brugbart svar (0)

Svar #2
29. august 2006 af mathon

S(1/kvaderratrod af x +1) dx
S(x^(-1/2)+1)*dx da 1/kvrod(x)=x^(-1/2)


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2006 af Einsteinium (Slettet)

du bruger substitution. Behøves ikke at lave kvadratroden om, vil jeg mene.

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. august 2006 af Einsteinium (Slettet)

nå.. hm, troede x var sammen med kvadratrod x nederst.. sry

Skriv et svar til: hjælp..videre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.