Matematik
Hvad betyder det?
21. september 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Hvad betyder, at man skal indføre relevante variable ???
Svar #1
21. september 2006 af sigmund (Slettet)
Det betyder, at du kan indføre variable, der simplificerer dit oprindelige problem.
Svar #2
21. september 2006 af Hans4444 (Slettet)
Altså hvis jeg f.eks. indføre noget i denne ligning (altså indføre 2,3 gange hvad x kan være?)
y=7g*x+20g
y=7g*x+20g
Svar #5
21. september 2006 af sigmund (Slettet)
Jeg forstår ikke dit spørgsmål.
Du angiver ligningen y = 7g*x+20g. Hvad er g i denne sammenhæng? Er det tyngdeaccelerationen? I så fald har du en ligning for en ret linje med hældningen 7g og skæringspunkt (0,20g) med y-aksen. Hvor kommer 2.3 så ind i billedet?
Du angiver ligningen y = 7g*x+20g. Hvad er g i denne sammenhæng? Er det tyngdeaccelerationen? I så fald har du en ligning for en ret linje med hældningen 7g og skæringspunkt (0,20g) med y-aksen. Hvor kommer 2.3 så ind i billedet?
Skriv et svar til: Hvad betyder det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
