Matematik

integration

25. september 2006 af ostereje (Slettet)
hvis man integrere 3x^2 er det så x^3

og er x^6 så 6x^5 eller er det 7x^7 pga x^a=1/a+1x^a+1

Brugbart svar (0)

Svar #1
25. september 2006 af wendten (Slettet)

det gælder at

x^n = x^(n+1)/(n+1)

altså er det

1/7 x^7

Svar #2
25. september 2006 af ostereje (Slettet)

tak:) og hva med 3x^2, er det x^3??

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. september 2006 af ibibib (Slettet)

#1 Husk et integrationstegn.

#2 Ja, integralet af 3x^2 er x^3, eller helt præcist x^3+k

Svar #4
25. september 2006 af ostereje (Slettet)

okay tak:D

hvis så man har to funktioner:
f(X)=2x^3/sqrt x^4+5

g(x)=sqrt x^4+5
jeg skal gøre rede for at g er en stamfunktion til f..
formlen jeg skal bruge er: f'(g(x))*g'(x) men jeg ved ik hvordan jeg skal sætte funktionerne ind i formlen...

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. september 2006 af ibibib (Slettet)

I sqrt(x^4+5) er g(x)=x^4+5 og f(x)=sqrt(x).

Svar #6
25. september 2006 af ostereje (Slettet)

takker:) hvis man så skal bestemme integralet a sum(sin(x))^3*cos(x)dx giver det så -3cos(x)*sin(x)+k

Skriv et svar til: integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.