Matematik

rumfanget...

28. september 2006 af ASLAK (Slettet)
opgaven lyder:

Bregn rumfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når:

M={(x,y)|0 ≤ x ≤ 4 Λ 0 ≤ y ≤ sqr.(x)}

drejes 360 grader om:

a) x-aksen
b) linjen med ligningen y=-2
c)y-aksen

opgave a og c har jeg lavet, men så kommer mit problem i opgave b.
nogen forslag????


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2006 af peachbed625 (Slettet)

hvad er "≤"????

Svar #2
28. september 2006 af ASLAK (Slettet)

he he ...ups.

Jeg mener:

M={(x,y)|0


Svar #3
28. september 2006 af ASLAK (Slettet)

ingen forslag???

Svar #4
28. september 2006 af ASLAK (Slettet)

kan det passe at man skal sige sqr.(x) -(-2)
altså jeg mener:

4 4
V=pi S sqr.(x) dx - pi S (-2)
0 0

= pi*(sqr.(x)+2)^2 dx

osv....

kan det passe???

Svar #5
28. september 2006 af ASLAK (Slettet)

ej kom on ...er der virkelig ikke nogen som kan komme med et fornuftigt forslag til havd jeg kan stille op med den opagve???

Svar #6
28. september 2006 af ASLAK (Slettet)

venter stadigvæk...pleasen det gælder liv eller DØD:(

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)

#3 og #5-#6:
Har du overvejet at det eneste du gør, er at irritere os, som ellers nok villet have hjulpet dig, grænseløst med sådan noget pis?

Og hvis det gælder liv eller død, så satser jeg på at det gælder død, og så er du bedst tjent med ikke at få hjælp.

Svar #8
29. september 2006 af ASLAK (Slettet)

#7: Har du overvejet at det eneste du gør, er at irritere os, som ellers nok villet have hjulpet dig, grænseløst med sådan noget pis?

øhh, hvordan er det lige du definerer ordet at "irritere nogen"??? Fordi sådan som jeg kan se kan jeg ikke forstå hvad der er så irriterende ved at jeg har brug for noget hjælp???


Og hvis det gælder liv eller død, så satser jeg på at det gælder død, og så er du bedst tjent med ikke at få hjælp.

Hvem er du, siden du skal bestemme om jeg skal have noget hjælp eller ej??? Der er sådan set mange andre her på siden der er meget mere hjælpsomme end fx. DIG.

HELT seriøst jeg kan ikke forstår hvorfor du bruger din tid på at skrive sådan noget _ _ _ i mit indlæg, når du alligevel ikke skal hjælpe mig. Brug heller din KOStBARE tid PÅ NOGET MERE fornuftigt:)




Skriv et svar til: rumfanget...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.