Fysik
resulterende kraft_opdeling af kraft
09. oktober 2006 af
mathon
to kræfter vektor_F1 og vektor_F2. Vinklen mellem med mellem vektor_F1 og vektor_F2 er V.
vektor_F_res = vektor_F1 + vektor_F2
med
numerisk værdi:
F_res = [F1^2 + F2^2 + 2*F1*F2*cos(V)]^0.5
Skal en kraft vektor_F opdeles i to kræfter, hvoraf vektor_F1 danner vinklen V1 med vektor_F og vektor_F2 danner vinklen V2 med vektor_F,
beregnes de numeriske værdier:
F1 = sin(V2)*F/sin(V1+V2)
og
F2 = sin(V1)*F/sin(V1+V2)
vektor_F_res = vektor_F1 + vektor_F2
med
numerisk værdi:
F_res = [F1^2 + F2^2 + 2*F1*F2*cos(V)]^0.5
Skal en kraft vektor_F opdeles i to kræfter, hvoraf vektor_F1 danner vinklen V1 med vektor_F og vektor_F2 danner vinklen V2 med vektor_F,
beregnes de numeriske værdier:
F1 = sin(V2)*F/sin(V1+V2)
og
F2 = sin(V1)*F/sin(V1+V2)
Skriv et svar til: resulterende kraft_opdeling af kraft
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
