Matematik

en der god til math ?

09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)
http://peecee.dk/?id=6839

12/1,55 * 100
30/100*12

rigtigt

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2006 af jgthb (Slettet)

hvad vil du have hjælp til?

Svar #2
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

den første øvl. 18

Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Lad prisen være 11,95 kr istedet for 12 kr i #0.

Svar #4
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

har sendt dig en besked -Zeta-

Brugbart svar (0)

Svar #5
09. oktober 2006 af Freso (Slettet)

Først skal du jo finde ud af hvad prisen er uden rabatten fratrukket, hvilket du ikke har gjort, så vidt jeg kan se. Først når du har gjort det har du en pris at regne forskellen ud fra.

Svar #6
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

hvordan er det så?

Brugbart svar (0)

Svar #7
09. oktober 2006 af Freso (Slettet)

Jeg får i øvrigt resultatet til ~11,5% (=11,481481481...%), så kan vi jo se om vi er enige når du har fundet ud af at regne den ud. :)

Svar #8
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

jeg mente bruttopris

Svar #9
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

hvad gør du ? kunne du ikke fortælle mig set skal lave det til i morgen..

Brugbart svar (0)

Svar #10
09. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Lol...

Bruttoprisen er da bare:

11,95 + 1,55 = ...?

:-)

Svar #11
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

ok hvordan får man til det 11,5 % ?

Brugbart svar (0)

Svar #12
09. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Undskyld min nedgørelse i #10.

(A-B)/A = %

A = højeste
B = mindste

(13,5-11,95)/13,5 = 11,5%

Svar #13
09. oktober 2006 af Fassos (Slettet)

ok tak hvad med øvelse 19

Brugbart svar (0)

Svar #14
10. oktober 2006 af Freso (Slettet)

Umiddelbart:
3% = 3/100
672/x = 3/100
x = bruttobeløb
x-672 = nettobeløb

Men jeg er ikke 100/100 sikker. Er trods alt ved at være lidt sent og jeg burde have gjort mit dansk færdigt for længst...

Skriv et svar til: en der god til math ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.