Matematik

Cirkeldiagram, vigtigt !!!

17. oktober 2006 af Firat15 (Slettet)
Hej der er en opgave som jeg ikk kan finde ud af ...skal tegne en cirkeldiagram ...

opgaven:

i alt, 226,0566km.

180km og 42,195km og 3,8616km.
De tal skal jeg lave et cirkeldigram af ud af 226,0566 ..

HVAD GØR JEG ???

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2006 af mathon

226,0566 km er det hele dvs. 100% svarende til 3,8616

180_km svarer til: 180/226,0566*360° =

42,195 km svarer til: 42,195/226,0566*360° =

3,8616 km svarer til: 3,8616/226,0566*360° =

..........................................i alt 360°

Skriv et svar til: Cirkeldiagram, vigtigt !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.