Matematik
cos og sin
09. november 2006 af
iinnaj (Slettet)
har lidt problemer med en opgave der skal udregnes eksakt,
hvad giver sin(4pi/3) f.eks eksakt? og sin(2pi/3)
hvad giver sin(4pi/3) f.eks eksakt? og sin(2pi/3)
Svar #2
09. november 2006 af CrackerBoy (Slettet)
Man plejer normalt at tage sin til en vinkel, men du angiver hverken om der snakkes om grader eller radian-tal eller noget...
Svar #3
09. november 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#2:
Når der skal bestemmes eksakte værdier af sin(2pi/3) og sin(4pi/3), er det nok ret trivielt at der er tale om radian.
Når der skal bestemmes eksakte værdier af sin(2pi/3) og sin(4pi/3), er det nok ret trivielt at der er tale om radian.
Svar #4
09. november 2006 af iinnaj (Slettet)
altså jeg skal udregne arealet mellem to funktioner.
f(x) = cosx
g(x) = cos(^2)x
a= (2pi/3)
b= (4pi/3)
så får min udregning efter integralet meget meget lang, og så troede jeg jeg kunne forkorte det ned eksakt
f(x) = cosx
g(x) = cos(^2)x
a= (2pi/3)
b= (4pi/3)
så får min udregning efter integralet meget meget lang, og så troede jeg jeg kunne forkorte det ned eksakt
Skriv et svar til: cos og sin
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
