Kemi
nogle værdier
10. november 2006 af
ChristinefraCG (Slettet)
hej, kan ikke finde ?Hm? og ?Sm? for PbI2, nogen der kan hjælpe?
Svar #1
13. november 2006 af martinrv (Slettet)
Slå op i din databog, under Data for uorganiske forbindelser --> Bly. Der står det:
Hm_standard (PbI_2) = -175,5 kJ/mol
Sm_standard (PbI_2) = 174,8 J/(mol·K)
/martinrv
Hm_standard (PbI_2) = -175,5 kJ/mol
Sm_standard (PbI_2) = 174,8 J/(mol·K)
/martinrv
Skriv et svar til: nogle værdier
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
