Kemi
koncentrationsbestemmelse af husholdningseddike ved kolorimetrisk titrering
24. november 2006 af
hjælp19 (Slettet)
hey
har lavet den her forsøg spøresmålet er
opskriv volumen af natriumhydroxid fra det ene forsøg samt dens molære koncentrationen. Beregn stofmændgen natriumhydroxid tilsat ved ækvivalenspunktet
håber for svar
har lavet den her forsøg spøresmålet er
opskriv volumen af natriumhydroxid fra det ene forsøg samt dens molære koncentrationen. Beregn stofmændgen natriumhydroxid tilsat ved ækvivalenspunktet
håber for svar
Svar #2
24. november 2006 af mathon
n: antal Mol opløst NaOH
c: NaOH'ens koncentration (Mol/L)
V: NaOH'ens volumen (rumfang) (L)
c: NaOH'ens koncentration (Mol/L)
V: NaOH'ens volumen (rumfang) (L)
Svar #3
24. november 2006 af mathon
tænkt eksempel: 22_mL af en 0.3456_M NaOh-opløsning
denne opløsning indeholder:
n = 22_mL*0.3456_mMol/mL = 7.6032_mMol
(der gælder 0.3456_Mol/L = 0.3456_mMol/mL)
denne opløsning indeholder:
n = 22_mL*0.3456_mMol/mL = 7.6032_mMol
(der gælder 0.3456_Mol/L = 0.3456_mMol/mL)
Svar #5
25. november 2006 af sapiens (Slettet)
tja, kom med alle oplysninger!
Opgaven er en delopgave.
Opgaven er en delopgave.
Skriv et svar til: koncentrationsbestemmelse af husholdningseddike ved kolorimetrisk titrering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
