Fysik
dybde vha. grader og s.
07. januar 2007 af
Leah (Slettet)
Hey,
har brug for lidt hjælp her..
En sten kastes i en brønd. Efter noget tid kan man se stenen rammer vandet og 0,35 s senere hører man plasket. Lufttemperaturen er desuden 11 grader i brønden.
Udfra dette skal man så beregne hvor dyb brønden er.
Jeg har fået lydens hastighed i brønden til 337,603 m/s
Derefter bruger jeg formlen v= delta(s)/delta(t)
337,603 m/s = delta (s) / 0,35 s <=>
0,35 s * 337,603 m/s = 188,161 m
Kan det virkelig passe, at brønden er 188,161 meter ?
har brug for lidt hjælp her..
En sten kastes i en brønd. Efter noget tid kan man se stenen rammer vandet og 0,35 s senere hører man plasket. Lufttemperaturen er desuden 11 grader i brønden.
Udfra dette skal man så beregne hvor dyb brønden er.
Jeg har fået lydens hastighed i brønden til 337,603 m/s
Derefter bruger jeg formlen v= delta(s)/delta(t)
337,603 m/s = delta (s) / 0,35 s <=>
0,35 s * 337,603 m/s = 188,161 m
Kan det virkelig passe, at brønden er 188,161 meter ?
Skriv et svar til: dybde vha. grader og s.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
