Matematik
Voksende?
14. januar 2007 af
Jelly (Slettet)
Hej,
Hvis jeg skal vise, at en funktion med en forskrift er voksende og f'(x)=0 ikke kan løses...hvordan kan man så argumentere, at funktionen er voksende?
På forhånd tak ;D
Hvis jeg skal vise, at en funktion med en forskrift er voksende og f'(x)=0 ikke kan løses...hvordan kan man så argumentere, at funktionen er voksende?
På forhånd tak ;D
Svar #1
14. januar 2007 af Benjamin. (Slettet)
Jævnfør en anden samtale om samme emne (det er måske samme opgave?):
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=298198
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=298198
Svar #2
14. januar 2007 af ElectrcBoogie (Slettet)
Låner lige lidt plads så!
x^2-9/x-7
f'(x)= (2)*(x-7)-(x^2-9)*1/(x-7)^2
= 2x-14-x^2+9/(x-7)^2
= x^2-5/(x-7)^2
Er dette korrekt?
x^2-9/x-7
f'(x)= (2)*(x-7)-(x^2-9)*1/(x-7)^2
= 2x-14-x^2+9/(x-7)^2
= x^2-5/(x-7)^2
Er dette korrekt?
Skriv et svar til: Voksende?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
